+

AANMELDEN KAN NOG TOT 1 JULI

Omdat Artemis Academie een particuliere HBO opleiding is, zijn wij niet gebonden aan Studielink en kun je je nog aanmelden voor onze bachelor opleiding tot 1 juli.

Heb jij je al ingeschreven?

Hogeschool voor trend forecasting | styling | art direction

DE WERELD HEEFT JOUW CREATIVITEIT NODIG

Sanne Martens - Studio Ysée

Hogeschool voor trend forecasting | styling | art direction

WORD ALLROUND CREATIVE CONCEPT DEVELOPER

Esmee van der Molen

HBO bacheloropleiding

VIERJARIGE BACHELOR TOT ALLROUND CREATIVE CONCEPT DEVELOPER

Creativiteit is een van de vier belangrijkste ‘21st century skills’. Jouw unieke blik op de wereld wordt dus steeds belangrijker. Bij Artemis Academie leiden we je in vier jaar op tot allround creative concept developer met de titel bachelor of arts. Vanaf jaar 3 focus je op één gebied: trend forecasting, styling of art direction.

DIFFERENTIATIE

ÉÉN OPLEIDING, DRIE FOCUSGEBIEDEN

We gaan er samen voor zorgen dat jij in vier jaar boven jezelf uitstijgt. In de eerste twee jaar ontwikkel je in alle drie focusgebieden. Daarna focus je op waar jij in uitblinkt. Het vooruitkijken en analyseren van nieuwe trends? Creatie en hands-on werk in styling? Of de tofste ideeën bedenken en vormgeven als art director?

VEILIGHEID VAN EEN KLEINE, INTIEME SCHOOL

Door de kleinschaligheid maak je makkelijk contact. Iedereen is open en behulpzaam op deze prachtige locatie met binnentuin in hartje Amsterdam.

IMG 0606
Logos website Tekengebied 1
Logos website 02
Logos website 03
Logos website 04
Logos website 05
Logos website 06
Logos website 07
Logos website 08
Logos website 09
Logos website 10

Artemis professionals

Modules en cursussen voor professionals

We verwachten begin collegejaar 23/24 het onderwijs aanbod binnen Artemis Professionals via deze website aan te kunnen bieden. We werken hard aan de ontwikkeling van Artemis Professionals voor gevorderde cursussen en trainingen. Hierover later meer.