+

Start je creatieve toekomst in September

Enkele plekken vrijgekomen voor onze Bachelor of Arts. Meld je aan om je creatieve journey bij ons te beginnen! 

PREP COURSE

De prep course is speciaal ontwikkeld voor geïnteresseerden in onze Bachelor opleiding tot Allround Creative Concept Developer.

De cursus dompelt je onder in het uitgebreide creatieve werkveld. Je wordt stapsgewijs meegenomen in de werkwijze van een allround creative conceptontwikkelaar. Verder leer je tijdens deze cursus welke mentaliteit, motivatie en attitude je moet hebben om als creative te kunnen slagen.  

In 8 lessen van 3 uur laten we je kennis maken met alle facetten van de opleiding. We nemen je mee in de drie focusgebieden Trend Forecasting, Styling en Art Direction en laten je kennis maken met de werkwijze van een allround creative concept developer. 

BEREID JE VOOR OP DE TOELATING

Je begint met het onderzoeken en signaleren van trends. Daarna duik je in verschillende doelgroepen, om te zien met welke beeldtaal je hen het beste kan bereiken. Met een sterk merkidee en unieke visuele stijl zet je een volwaardig concept neer. Iets dat blijft hangen.

Wat je in de prep course onderzoekt, creëert en visualiseert dient als toelating bij Artemis. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden

De kosten bedragen €990,- vrij van btw.

Wat je in de prep course maakt kan zo in je portfolio voor de toelating bij Artemis.

“Onderschat niet waar je allemaal toe in staat bent”

IMG 0453