+

Inschrijven kan tot 1 juli a.s.

Heb je nog vragen over studeren bij Artemis plan een persoonlijk gesprek. 

Oriëntatiecursus

De cursus dompelt je onder in het uitgebreide creatieve werkveld. Je wordt stapsgewijs meegenomen in de werkwijze van een allround creative conceptontwikkelaar. Verder leer je tijdens deze cursus welke mentaliteit, motivatie en attitude je moet hebben om als creative te kunnen slagen.

ONTDEK EN ERVAAR

Tijdens de cursus ontdek en ervaar je hoe je een concept ontwikkelt, realiseert en communiceert. Door te doen ontdek je waar je interesse of kracht ligt. Elke les maak je kennis met een ander aspect van het creatieve werkveld en de stappen die leiden tot een allround creative concept.

EEN CONCEPT DAT BLIJFT HANGEN

Het fundament voor ieder concept is het trendonderzoek. Wat signaleer je voor trends en welke behoeftes roepen deze op? Je leert beeldtaal te ontwikkelen die aansluit bij de doelgroep die je wilt bereiken. In de lessen leer je alle stappen om met een sterk merkidee en unieke visuele stijl een concept te ontwikkelen. Iets dat blijft hangen.

INTERESSE? WE BIEDEN 2 VARIANTEN

ORIËNTATIECURSUS

Ben je je nog aan het oriënteren in het creatieve werkveld, dan is de Oriëntatiecursus iets voor jou. In 5 lessen van 6 uur maak je kennis met de diverse aspecten van het creatieve werkveld. Het werk dat je maakt in de cursus kan je gebruiken voor je portfolio. Wat je plannen ook zijn, je hebt door deze cursus in ieder geval geleerd met andere ogen naar de wereld te kijken en ervaren dat het creatieve werkveld professioneel, maar ook persoonlijk veel te bieden heeft.

ORIËNTATIECURSUS+

De Oriëntatiecursus+ is speciaal bedoeld voor de geïnteresseerden in onze Bachelor opleiding Allround Creative Concept Developer. Deelname aan de toelating is bij deze cursusvariant inbegrepen. In 10 lessen van 3 uur maak je kennis met Artemis en krijg je een beter idee wat je van de bachelor opleiding kunt verwachten. In les 10 krijg je uitleg over de toelatingsopdracht, les 11 staat in het teken van het samenstellen van je portfolio en de 12e les is de toelating. Vanaf les 10 (na uitleg over de toelatingsopdracht) heb je 2 weken de tijd om aan de toelatingsopdracht te werken. In les 11 kan je nog feedback van de docent krijgen over je opdracht en portfolio (van cursuswerk en eventueel eigen werk).


“Onderschat niet waar je allemaal toe in staat bent”

IMG 0421 2

Wat je in de oriëntatiecursus maakt kan zo in je portfolio, bijvoorbeeld voor een toelating bij Artemis.