+

OPEN DAG en DDW '23

Open dag 7 oktober 2023 van 13-16u op de Prinsengracht 400 in Amsterdam.


Artemis Academie op de Dutch Design Week in het Klokgebouw in Eindhoven, 21 tot 29 oktober 2023.

Oriëntatiecursus

De cursus dompelt je onder in het uitgebreide creatieve werkveld. Je wordt stapsgewijs meegenomen in de werkwijze van een allround creative conceptontwikkelaar. Verder leer je tijdens deze cursus welke mentaliteit, motivatie en attitude je moet hebben om als creative te kunnen slagen.

ONTDEK EN ERVAAR

Hoe je een concept ontwikkelt, realiseert en communiceert. Door te doen ontdek je waar je interesse of kracht ligt. Elke les maak je kennis met een ander aspect van het creatieve werkveld en leer je alle stappen om tot een allround creative concept te komen.

CREËER EEN CONCEPT DAT BLIJFT HANGEN

Het fundament voor ieder concept is het trendonderzoek. Wat signaleer je voor trends en welke behoeftes roepen deze op? Je leert beeldtaal te ontwikkelen die aansluit bij de doelgroep die je wilt bereiken. In de lessen leer je alle stappen om met een sterk merkidee en unieke visuele stijl een volwaardig concept neer te zetten. Iets dat blijft hangen.

We bieden twee verschillende oriëntatiecursussen aan.

Ben je je nog aan het oriënteren in het creatieve werkveld, dan is de Oriëntatiecursus iets voor jou. In 5 lessen van 6 uur maak je kennis met de diverse aspecten van het creatieve werkveld. Het werk dat je maakt in de cursus kan je gebruiken voor je portfolio. Wat je plannen ook zijn, je hebt door deze cursus in ieder geval geleerd met andere ogen naar de wereld te kijken en ervaren dat het creatieve werkveld professioneel, maar ook persoonlijk veel te bieden heeft.

De Oriëntatiecursus+ is speciaal bedoeld voor de geïnteresseerden in onze Bachelor opleiding Allround Creative Concept Developer. In 12 lessen van 3 uur bereidt je je voor op de opleiding. Naast de reguliere lesopdrachten werk je aan je portfolio voor de opleiding. Als je deze cursus succesvol* afrondt ben je automatisch toegelaten tot de bacheloropleiding. *bij een beoordeling van minimaal voldoende

“Onderschat niet waar je allemaal toe in staat bent”

IMG 0421 2

Wat je in de oriëntatiecursus maakt kan zo in je portfolio, bijvoorbeeld voor een toelating bij Artemis.