+

Inschrijven kan tot 1 juli a.s.

Heb je nog vragen over studeren bij Artemis plan een persoonlijk gesprek. 

Bachelor of Arts Allround Creative Concept Developer in Trend Forecasting, Styling en Art Direction

VIERJARIGE OPLEIDING TOT ALLROUND CREATIVE CONCEPT DEVELOPER

Creativiteit is een van de vier belangrijkste ‘21st century skills’. Jouw unieke blik op de wereld wordt dus steeds belangrijker. Bij Artemis Academie leiden we je in vier jaar op tot allround creatief conceptontwikkelaar met de titel bachelor of arts. Vanaf jaar 3 leg je de focus op een gebied: trend forecasting, styling of art direction.

Asset 3
IMG 8646 2

DIFFERENTIATIE

WAAR BLINK JIJ IN UIT?

We gaan er samen voor zorgen dat jij in vier jaar boven jezelf uitstijgt. In de eerste twee jaar ontwikkel je alle skills binnen onze drie focusgebieden. Daarna focus je op waar jij in uitblinkt. Het vooruitkijken en analyseren van nieuwe trends? Het creëren en hands-on werk in styling? Of de tofste ideeën genereren en vormgeven als art director?

Artemis professionals

DOORGROEIEN IN DE CREATIEVE INDUSTRIE

We werken hard aan de ontwikkeling van Artemis Professionals voor gevorderde opleidingen, cursussen en trainingen. Hierover later meer.

IMG 0453

ORIËNTATIECURSUS

De oriëntatiecursus dompelt je onder in het uitgebreide creatieve werkveld. Je maakt kennis met onze bacheloropleiding en hoe je tot een styling, trend forecast en art direction concept komt. Door te doen ontdek je waar je interesse ligt. Wie weet ontdek je meteen je ideale vakgebied.

CREËER EEN CONCEPT DAT BLIJFT HANGEN

Je begint met het onderzoeken en signaleren van trends. Daarna duik je in verschillende doelgroepen om te zien welke behoeftes er zijn en met welke beeldtaal je hen het beste bereikt. Met een sterk merkidee en unieke visuele stijl zet je een volwaardig concept neer. Iets dat blijft hangen.

Wat je in de oriëntatiecursus maakt kan zo in je portfolio, bijvoorbeeld voor een toelating bij Artemis. 

Artemis Experience Day 12 april a.s. 

Ontdek de creatieve wereld van Artemis Academie 

IMG 8304

Inschrijven

FIRST STEPS TOWARDS A CREATIVE CAREER

Voordat je kunt starten met de opleiding moet je eerst een toelating doen. De toelating bestaat uit vier opdrachten.

Met de toelating kijken we of je over de creativiteit en het talent beschikt om maatschappelijke ontwikkelingen te signaleren en visueel te vertalen.