+

STAP IN JE TOEKOMST

Ontwikkel je creatieve toekomst bij Artemis Academie! Bachelor of Arts in Allround Creative Concept Development. Schrijf je nu in!

Student work

Jorden Stommel

Jorden media 2

Het cool doel lespakket voor avontuurlijk leren en gezond genieten

Bij Cool Doel draait het om de kracht van spelenderwijs leren, vooral als het gaat om gezonde voeding. Jorden Stommel ontwikkelde een concept met een lespakket dat speciaal is ontwikkeld voor jonge kinderen van 4 tot 8 jaar, die opgroeien in gezinnen met een lager sociaaleconomisch budget. Voor deze kinderen zijn gezonde voedingsproducten vaak te duur, maar wij vinden dat elk kind recht heeft op gezonde voeding.

De spellen zijn ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met de Schijf van Vijf en gezonde voedingskeuzes. Door te spelen, te proeven en te ontdekken, leren ze waar hun eten vandaan komt en hoe ze gezonde keuzes kunnen maken. En het beste van alles? Ze hebben zo veel plezier dat ze niet eens doorhebben dat ze aan het leren zijn!

Het Cool Doel Lespakket is een uitbreiding op het initiatief van Het Voedingscentrum en maakt deel uit van ons streven om gezonde voeding toegankelijk te maken voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond. De missie is om een blijvende impact te maken op de gezondheid en het welzijn van kinderen, omdat we geloven dat een gezonde start essentieel is voor een gelukkig en succesvol leven.

Het gaat om lsamen spelen, leren en groeien - want gezond eten is niet alleen belangrijk, het is ook hartstikke leuk! Zo leren kinderen hoe lekker en leuk gezond eten kan zijn.

Jorden image 3
Jorden image 1
Jorden image 4
Jorden image 2