+

STAP IN JE TOEKOMST

Ontwikkel je creatieve toekomst bij Artemis Academie! Bachelor of Arts in Allround Creative Concept Development. Schrijf je nu in!

Student work

Joost Spakman

Joost media 2

Duurzame dranken voor een sterkere band tussen stad en platteland

CAFŪSION

Joost Spakman heeft een sterke band met de landbouw en zet zich in voor het overbruggen van de kloof tussen stedelijke gebieden en landbouwpraktijken in Nederland met zijn project genaamd Cafūsion. Dit merk richt zich op gezondheidsbewuste individuen, milieubewuste consumenten en degenen die lokale en duurzame producten waarderen. Cafūsion biedt een scala aan drankjes die zorgvuldig zijn samengesteld met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en verschillende smaken en blends om een unieke en verfrissende drinkervaring te bieden.

Deze dranken zijn verkrijgbaar in diverse verkooppunten, zoals supermarkten, natuurvoedingswinkels, speciaalzaken en online platforms, en zijn het hele jaar door beschikbaar. Cafūsion maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten en kan ook speciale edities of limited edition smaken aanbieden die inspelen op bepaalde tijden van het jaar. Het merk streeft ernaar om consumenten een bewuste en duurzame keuze te bieden door hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten te gebruiken en zich te richten op duurzaamheid. Ze ondersteunen lokale gemeenschappen en boeren door lokale producten te betrekken en fairtrade-praktijken te bevorderen.

Cafūsion realiseert hun missie door nauw samen te werken met lokale boeren en producenten om hoogwaardige ingrediënten te verkrijgen. Ze gebruiken duurzame productiemethoden en verpakkingen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren en communiceren transparant over hun processen en waarden om consumenten bewust te maken en te betrekken bij hun merk. Met deze benadering wil Cafūsion niet alleen consumenten voorzien van verfrissende drankjes, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst en een sterkere verbinding tussen stedelijke gemeenschappen en de landbouwsector bevorderen.

Joost image 2
Joost image 1
Joost image 4
Joost image 3

Portfolio

Student projects 2022


Explore the graduation projects from our 2022 graduates.