+

STAP IN JE TOEKOMST

Ontwikkel je creatieve toekomst bij Artemis Academie! Bachelor of Arts in Allround Creative Concept Development. Schrijf je nu in!

Student work

Hansje Schaminee

Hansje media 2

Een nieuw hoofdstuk: herdenkingskleding van gerecyclede pakken

A NEVER ENDING STORY

Stap binnen in een wereld waar duurzaamheid en emotie hand in hand gaan. Hansje introduceert een uniek concept: herdenkingskleding gemaakt van gerecyclede pakken. Deze innovatieve aanpak draagt niet alleen bij aan het verminderen van textielafval, maar biedt ook troost en diepgaande emotionele betekenis aan nabestaanden.

Elk gerecycled pak wordt omgevormd tot een prachtig eerbetoon, waarbij personalisatie met de tekst van geliefden mogelijk is. Zo ontstaat een diepe emotionele verbinding, een manier om de herinnering aan dierbaren levend te houden en troost te bieden in tijden van rouw.

Om dit bijzondere concept te delen en de betrokkenheid te vergroten, heeft ze een online awareness gecreëerd. Een prachtige website en levendige sociale mediakanalen vertellen het verhaal achter het concept, bieden informatie en delen ervaringen en getuigenissen van tevreden klanten. Het is een plek waar de waarde van herdenking en duurzaamheid samenkomen.

In de winkels is er een speciale ruimte gecreëerd, waar een kunstwerk van een pak met meerdere verhalen hangt. Hier kunnen bezoekers de impact van deze herdenkingskleding ervaren en zich laten inspireren door de verhalen van “Pakken met een Verhaal”.

Hansje image 3
Hansje image 1
Hansje image 4
Hansje image 2

Portfolio

Student projects 2022


Explore the graduation projects from our 2022 graduates.