+

STAP IN JE TOEKOMST

Ontwikkel je creatieve toekomst bij Artemis Academie! Bachelor of Arts in Allround Creative Concept Development. Schrijf je nu in!

Student work

Chelle Miechels

Chellee media 1

TIET VOOR VERANDERING: EEN NIEUW PERSPECTIEF OP BORSTEN

Ontdek het prikkelende concept van Chellee Miechels gericht op het doorbreken van taboes en het vergroten van bewustzijn over borstgezondheid en welzijn. Met een speciale editie van het magazine en het innovatieve 'Tietenspel' wordt op een vrolijke en openhartige manier het gesprek over borsten gestimuleerd.

De speciale magazine-editie, ontwikkeld in samenwerking met een goed doel, biedt niet alleen cruciale informatie over borstgezondheid, maar ook levendige gesprekken die het lezen voor alle leeftijden aantrekkelijk maken. Daarnaast zorgt het 'Tietenspel' voor open gesprekken en leermomenten, waarbij de waardering en het begrip voor elkaar groeien.

Met een spannende lancering, inclusief de unieke 'tietendoos', biedt het concept niet alleen een platform voor gesprekken, maar ook leuke extra's zoals snoep en verrassingen. Door bewustwording en open dialogen wordt de borstgezondheid en het welzijn van vrouwen overal verbeterd.

Chellee image 1
Chellee image 2

Portfolio

Student projects 2022


Explore the graduation projects from our 2022 graduates.