+

STAP IN JE TOEKOMST

Ontwikkel je creatieve toekomst bij Artemis Academie! Bachelor of Arts in Allround Creative Concept Development. Schrijf je nu in!

Student work

Floor Bosch

Floor media

Art Direction & Awareness campagne: een magazine voor een vrouw in de overgang

THE CRONE

Stap binnen in de wereld van empowerment en herwaardering met het speciale edition magazine van Floor Bosch, waarin de vrouw in de overgang centraal staat. Door het doorbreken van taboes, vooroordelen en schaamte, en het bevorderen van zelfliefde, wordt een nieuwe betekenis gegeven aan deze belangrijke levensfase. Naast het magazine zullen ook posters, social media posts en een webpagina bijdragen aan deze missie van erkenning en spirituele groei.

Het magazine richt zich op vrouwen tussen de 45 en 65 jaar die zich in de overgang bevinden en op zoek zijn naar meer zingeving in het leven. Spiritueel geïnteresseerd en open voor nieuwe ideeën, streven zij naar persoonlijke groei en een betekenisvol bestaan. Deze unieke samenwerking met Happinez biedt hen inspirerende artikelen, boeiende interviews en praktische tips die aansluiten bij hun spirituele reis, en herenigt oudere lezers van Happinez met een vernieuwde inhoud die aansluit bij hun levensfase.

Het magazine zal verkrijgbaar zijn op dezelfde locaties als de reguliere Happinez magazines, zoals supermarkten en online platforms. Met de randstedelijke posters en de promotie op de social mediakanalen van Happinez wordt het bereik vergroot, waardoor dit bijzondere project de erkenning en herwaardering voor vrouwen in de overgang nog verder kan verspreiden.


Floor image 3
Floor image 1
Floor image 4
Floor image 2

Portfolio

Student projects 2022


Explore the graduation projects from our 2022 graduates.