+

STAP IN JE TOEKOMST

Ontwikkel je creatieve toekomst bij Artemis Academie! Bachelor of Arts in Allround Creative Concept Development. Schrijf je nu in!

Student work

Charize Toral Caballero

Charlize media 2

De wereld van Toral: innovatie, kwaliteit en maatschappelijke Relevantie

DE RACING CAPSULE

Charize Toral Caballero heeft met haar afstudeerproject een revolutie teweeggebracht in de schoenenindustrie. Haar ontwikkelde brand Toral Shoes heeft zich verdiept in de maatschappelijke problemen binnen de sector. Toral Shoes staat niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor transparantie en ethisch verantwoord produceren. Door te produceren in fabrieken in Elda, Spanje, waar arbeiders onder goede omstandigheden werken, brengt Toral een boodschap van hoop en verandering naar de wereld van de schoenenmode.

Een verbinding tussen mode en maatschappelijk bewustzijn

De doelgroep van Toral bestaat uit moderne vrouwen tussen 20 en 55 jaar, die niet alleen waarde hechten aan stijl en kwaliteit, maar ook aan het maken van maatschappelijk verantwoorde keuzes. Wat Toral Shoes uniek maakt, is de nadruk op samenwerkingen die resulteren in opvallende collecties met een breed bereik. Door het aangaan van strategische partnerships, creëert Toral een platform voor zelfexpressie en positieve verandering.

Een hommage aan de formule 1 wereld

Een van de meest opvallende initiatieven van Toral is de lancering van de Racing Capsule collectie. Deze exclusieve collectie, geïnspireerd door de glamour van de Formule 1 in de jaren 80, belichaamt de perfecte combinatie van mode en motorsport. Met vijf unieke paren schoenen, elk geïnspireerd op een karakteristiek element van het circuit, biedt de Racing Capsule een eerbetoon aan de passie en de kracht van de racesport. Speciaal voor de Formule 1 race in Zandvoort, brengt deze collectie de wereld van Toral naar nieuwe hoogten, waar mode en maatschappelijk bewustzijn samenkomen.

Charlize image 2
Charlize image 1
Charlize image 3
Charlize image 4

Portfolio

Student projects 2022


Explore the graduation projects from our 2022 graduates.