+

STAP IN JE TOEKOMST

Ontwikkel je creatieve toekomst bij Artemis Academie! Bachelor of Arts in Allround Creative Concept Development. Schrijf je nu in!

Student work

Babette Dohmen

Schermafbeelding 2024 03 22 om 11 54 20 AM

Technologie en creativiteit bij de creatieve Gen Z

INNOPHORIA

Het leven met en door kunstmatige intelligentie is de nieuwe natuur van de digital natives. Hierdoor vervaagd de grens tussen natuur en technologie. Hoe zal de waarde van creativiteit veranderen in een wereld waar alles wordt geautomatiseerd? Onze toekomst balanceert tussen een dystopie en utopie, waar we nieuwe technologie zullen omarmen.

Welkom bij Innophoria, een digitale wereld waar technologie en creativiteit samensmelten. Een eindeloze, dynamische plek waar we experimenteren met de nieuwste innovaties. Waar we onze realiteit opnieuw definiëren en het onzichtbare tot leven komt. Cyber Atelier zet via deze wereld de creatieve Gen Z in hun kracht door te focussen op het creatieve proces.


Schermafbeelding 2024 03 22 om 11 54 42 AM

Functionaliteiten van het Cyber Atelier Platform 

1.
Het platform analyseert kunstwerken en extrapoleert de gebruikte technieken om gebruikers te begeleiden bij het toepassen van vergelijkbare methoden in hun eigen werk.

2.
Gebruikers hebben toegang tot een uitgebreide bibliotheek van kleuren en texturen die zijn geïnspireerd op verschillende kunststromingen en -periodes. Ze kunnen deze elementen combineren en aanpassen om unieke visuele effecten te creëren.

3.
Het platform biedt hulpmiddelen en richtlijnen om gebruikers te helpen bij het creëren van gebalanceerde en aantrekkelijke composities, gebaseerd op principes uit de kunstgeschiedenis.

4.
Een uitgebreide verzameling van afbeeldingen, video's en geluiden die kunnen worden gebruikt om meer diepte en context aan de gecreëerde beelden toe te voegen.

Schermafbeelding 2024 03 22 om 11 38 01 AM

Het Cyber Atelier is toegankelijk is voor iedereen en wordt ondersteund door een gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide tutorials om gebruikers te begeleiden bij het gebruik van de verschillende tools en functies. Het  werd al snel een populaire bestemming voor creatieven die op zoek zijn naar manieren om hun creatieve vaardigheden te verbeteren. 

Babette Dohmen en Daneira Smith blijven het Cyber Atelier-platform uitbreiden met nieuwe functies en inhoud, en ze streven ernaar samenwerkingen aan te gaan met kunstinstellingen en educatieve organisaties om het bereik van het project verder te vergroten.

Met het Cyber Atelier hebben Babette Dohmen en Daneira Smith een innovatieve oplossing gecreëerd om niet-professionals te helpen bij het verbeteren van hun creatieve vaardigheden en het produceren van hoogwaardige afbeeldingen. Hun toewijding aan het combineren van kunstgeschiedenis en moderne technologie heeft geleid tot een platform dat zowel inspirerend als educatief is.

Portfolio

Student projects 2022


Explore the graduation projects from our 2022 graduates.