+

OPEN DAG 23 MAART '24

Kom kijken, horen en ervaren wat Artemis allemaal in huis heeft tijdens de open dag op zaterdag 23 maart!

Waarom is er een toelatingsprocedure?

Om toegelaten te kunnen worden op Artemis heb je HAVO, VWO of MBO 4 nodig als vooropleiding. Daarnaast willen we een eerste indruk krijgen van jouw motivatie, hoe je denkt en werkt. Als de aanleg er is kijken we of we een match voor elkaar zijn. 

Procedure

Wat je kunt verwachten

Wij helpen vernieuwende denkers zoals jij verder. Samen gaan we je creativiteit doorontwikkelen om kansen te creëren. Ben je gemotiveerd, nieuwsgierig en heb je gevoel voor trends, conceptdenken, vormgeven en visualiseren? Laat het ons in de opdrachten zien.

“In de toelating merkte ik dat ik veel creatiever was dan dat ik dacht.”

IMG 4531

DE TOELATINGSPROCEDURE

Tot 1 juni 2024 is het mogelijk om je aan te melden voor studiejaar 2024-2025. Toelatingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. 

Binnen 2 weken na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de intake. De intake bestaat uit 2 onderdelen: een thuisopdracht en het intakegesprek waarin je jouw motivatie toelicht en de thuisopdracht presenteert. Op het aanmeldingsformulier kan je aangeven of je het gesprek online of op de academie wilt doen. Tussen de uitnodiging en de intake zitten minimaal 2 weken waarin je de tijd hebt om de opdracht te maken.

In de uitnodiging ontvang je naast de datum en tijd voor het gesprek ook de omschrijving van de opdracht en uitleg over het aanleveren en presenteren van je opdracht.  Tijdens het intakegesprek presenteer je jouw motivatie en opdracht kort en bondig. Mocht je eigen werk of/ een portfolio hebben dan zijn wij hier razend benieuwd naar. Laat dit vooral ook zien tijdens jouw gesprek. 

Laat je op onze open dagen inspireren door het werk van Artemis-studenten. 

Wanneer er een wederzijdse match is krijg je zo snel mogelijk bericht of je bent aangenomen. Als dat zo is, krijg je van ons de inschrijvingsovereenkomst gemaild. Elk jaar zijn er meer aanmeldingen dan plekken. Omdat we plaatsen op volgorde van binnenkomst is het slim om de inschrijvingsovereenkomst zo snel mogelijk terug te sturen. 

We hanteren €75,- administratiekosten voor de toelatingsprocedure. Indien je jouw aanmelding onverhoopt wilt annuleren, stuur dan uiterlijk binnen 2 weken na aanmeldingsdatum een mail aan aanmeldingen@artemisacademie.nl. We restitueren dan 80% van de administratiekosten. Na 2 weken is restitutie niet meer mogelijk.

Vragen over de toelatingsprocedure? Neem gerust contact op via aanmelden@artemisacademie.nl