+

OPEN DAG en DDW '23

Open dag 7 oktober 2023 van 13-16u op de Prinsengracht 400 in Amsterdam.


Artemis Academie op de Dutch Design Week in het Klokgebouw in Eindhoven, 21 tot 29 oktober 2023.

Waarom is er een toelating?

Om toegelaten te kunnen worden op Artemis heb je HAVO, VWO of MBO niveau vier nodig als vooropleiding. Daarnaast willen we een eerste indruk krijgen van hoe je denkt en werkt. Als de aanleg er is kijken we of we een match voor elkaar zijn. 

Procedure

Wat je kunt verwachten

Wij helpen vernieuwende denkers zoals jij verder. Samen gaan we je creativiteit doorontwikkelen om kansen te creëren. Ben je gemotiveerd, nieuwsgierig en heb je gevoel voor trends, conceptdenken, vormgeven en visualiseren? Laat het ons in de opdrachten zien.

“In de toelating merkte ik dat ik veel creatiever was dan dat ik dacht.”

Abel

DE TOELATINGSPROCEDURE

Na je inschrijving ontvang je uiterlijk drie weken van te voren een uitnodiging voor de toelating, een omschrijving van de opdrachten en uitleg over het aanleveren en presenteren van je toelatingsopdracht. De uitnodiging is voor het persoonlijke toelatingsgesprek. Tijdens het toelatingsgesprek presenteer je de opdrachten kort en bondig. Mocht je eigen werk of/ een portfolio hebben dan zijn wij hier razend benieuwd naar. Neem deze vooral mee naar je toelatingsgesprek. We zijn vooral benieuwd naar jouw motivatie en ambitie.

"Neem ons mee in jouw unieke blik op de wereld"

Laat je op onze open dagen inspireren door het werk van Artemis-studenten. Je zult daarmee ongetwijfeld beter invulling kunnen geven aan de toelatingsopdrachten.

Wanneer er een wederzijdse match is krijg je binnen een week bericht of je bent aangenomen. Als dat zo is, krijg je van ons de studieovereenkomst. Elk jaar zijn er meer aanmeldingen dan plekken. Omdat we plaatsen op volgorde van binnenkomst is het slim om de overeenkomst zo snel mogelijk terug te sturen. Wij raden aan je in te schrijven vóór 1 juli 2023.

We hanteren €75,- inschrijfgeld. Indien je jouw aanmelding onverhoopt wilt annuleren stuur dan uiterlijk binnen 2 weken na inschrijvingsdatum een mail aan inschrijvingen@artemisacademie.nl. We restitueren dan 80% van het inschrijfgeld. Na 2 weken is restitutie niet meer mogelijk.

Vragen over de toelatingsprocedure? Neem gerust contact op via info@artemisacademie.nl.