+

Inschrijven kan tot 1 juli a.s.

Heb je nog vragen over studeren bij Artemis plan een persoonlijk gesprek. 

Waarom is er een toelatingsprocedure?

Om toegelaten te kunnen worden op Artemis heb je HAVO, VWO of MBO 4 nodig als vooropleiding. Daarnaast willen we een eerste indruk krijgen van jouw motivatie, hoe je denkt en werkt. Als de aanleg er is kijken we of we een match voor elkaar zijn.

Procedure

Wat je kunt verwachten

Wij helpen vernieuwende denkers zoals jij verder. Samen gaan we je creativiteit doorontwikkelen om kansen te creëren. Ben je gemotiveerd, nieuwsgierig en heb je gevoel voor trends, conceptdenken, vormgeven en visualiseren? Laat het ons in de opdrachten zien

“Tijdens de toelating merkte ik dat ik veel creatiever was dan dat ik dacht.”

IMG 4531

DE TOELATINGSPROCEDURE

Na aanmelding krijg je een bevestiging en uitnodiging voor het intakegesprek. De intake bestaat uit 2 onderdelen: een thuisopdracht en het intakegesprek waarin je jouw motivatie toelicht en de thuisopdracht presenteert.

Op het aanmeldingsformulier kun je aangeven of je het gesprek online of op de academie wilt doen. Tussen de uitnodiging en de intake zitten minimaal 2 weken waarin je de tijd hebt om de opdracht te maken.

In de uitnodiging ontvang je naast de datum en tijd voor het gesprek ook de omschrijving van de opdracht en uitleg over het aanleveren en presenteren van je opdracht.  Tijdens het intakegesprek presenteer je jouw motivatie en opdracht kort en bondig. Mocht je eigen werk of/ een portfolio hebben dan zijn wij hier razend benieuwd naar. Laat dit vooral ook zien tijdens jouw gesprek. 

Wanneer er een wederzijdse match is krijg je zo snel mogelijk bericht of je bent toegelaten. Als dat zo is, krijg je van ons de inschrijvingsovereenkomst gemaild. Elk jaar zijn er meer aanmeldingen dan plekken. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de overeenkomst, dus om zeker te zijn van een plek die je deze zo snel mogelijk terug te sturen. 

We hanteren €75,- voor de toelatingsprocedure. Indien je jouw aanmelding onverhoopt wilt annuleren, stuur dan uiterlijk binnen 2 weken na aanmeldingsdatum een mail aan aanmeldingen@artemisacademie.nl. We restitueren dan 80% van de inschrijfkosten. Na 2 weken is restitutie niet meer mogelijk.

Vragen over de toelatingsprocedure? Neem gerust contact op via aanmelden@artemisacademie.nl