+

OPEN DAG 23 MAART '24

Kom kijken, horen en ervaren wat Artemis allemaal in huis heeft tijdens de open dag op zaterdag 23 maart!

Jij bent de beste investering

Bij Artemis Academie leer je met een frisse blik naar bestaande zaken en de toekomst te kijken. Je leert onderzoeken, conceptualiseren, creëren en communiceren: skills die de komende decennia alleen maar meer waard worden.

Collegegeld

Het collegegeld voor het studiejaar 2024-2025 is als volgt opgebouwd:

Collegegeld € 8.807,-*

Administratiekosten toelatingsprocedure (eenmalig) € 75,-

Betaling van het collegegeld in termijnen is mogelijk

* Het collegegeld kan jaarlijks worden geïndexeerd (bron: CPI)

In alle studiejaren is inbegrepen:
  • Voor alle vier studiejaren een jaarlicentie Adobe Creative Cloud
  • (buitenlandse) studiereizen
  • Excursies
  • Museumjaarkaart
  • Syllabi en verplichte literatuur
  • Basismateriaal (zoals papier, verf, potloden, penselen, etc)
  • Gebruik van de fotostudio
  • Printcard
  • Artemis studentenpas
  • Creatief starterspakket


Om je creativiteit maximaal te kunnen ontplooien is het van belang dat je over een goede laptop en een instapmodel fotocamera beschikt. Ontwikkel- en productiekosten die je buiten de academie maakt zijn voor eigen rekening.

We zijn een particuliere opleidingsinstelling, wat inhoudt dat we geen financiële ondersteuning ontvangen van de overheid. Het voordeel hiervan is dat we meer vrijheid hebben in het bepalen van ons beleid en het onderwijsprogramma. Dit resulteert in hoger onderwijs dat sneller kan inspelen op de veranderingen in de markt en de maatschappij. Daarnaast zijn we ook meer op de individuele student gericht, omdat we een maximaal aantal studenten per groep toelaten.

De opleiding is erkend en geaccrediteerd door het NVAO. Dit betekent dat je bij Artemis Academie afstudeert met een officiële Bachelor of Arts-graad, die wereldwijd erkend wordt. Bovendien geeft deze accreditatie de mogelijkheid om studiefinanciering aan te vragen via DUO (zie hieronder).

Meer informatie over het collegegeld? Stuur ons een mail.

Duo
studiefinanciering

De Bachelor Allround Creative Concept Developer is een erkende HBO opleiding waarvoor je studiefinanciering aan kunt vragen bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Op de website van de DUO vind je alle actuele informatie en kun je uitrekenen hoeveel studiefinanciering je maximaal kunt krijgen. Als HBO student heb je recht op de basisbeurs, collegegeldkrediet, een lening en mogelijk een aanvullende beurs (dit hangt af van het inkomen van je ouders). 

Daarnaast heb je recht op een studentenreisproduct op je persoonlijke OV-chipkaart. Omdat Artemis een particuliere onderwijsinstelling is staan we niet vermeld op Studielink. Je aanvraag studiefinanciering gaat daarom volledig via MijnDUO.