+

STAP IN JE TOEKOMST

Ontwikkel je creatieve toekomst bij Artemis Academie! Bachelor of Arts in Allround Creative Concept Development. Schrijf je nu in!

Student work

Rozemaryn Broekhuizen

BEELD2 Rozemaryn Broekhuizen

BUITEN HET BOEKJE

BUITEN HET BOEKJE is een helend zelfhulpboek gecreëerd voor Stichting Human Concern, een instelling die is gespecialiseerd in het behandelen van eetstoornissen. Herstellen na een behandeling gaat met vallen en opstaan; daar moet je de tijd voor nemen. Dit zelfhulpboek is een creatieve weg naar verlossing en heling.

Tijdens mijn helingsproces van een eetstoornis heb ik handvatten gemist waaruit mijn concept is voortgekomen. Dit zelfhulpboek is ook een waardevol boek voor Digital Natives die last hebben van burn-out klachten waardoor ze snel in hun hoofd en op zoek gaan naar een nieuwe uitlaatklep.

Leer dieper en maak op een creatieve en eigenzinnige manier kennis met je emoties in combinatie met food, kunst en bewustwording. Door meer gehoor te geven aan je zintuigen en emoties in plaats van aan denken en praten, krijg je steeds meer de regie over je eigen leven. Wat je aandacht geeft groeit!

rozemarynbroekhuizen@gmail.com / @rozyxdaan / @buitenhetboekje / Linked-In: Rozemaryn Broekhuizen

BEELD1 Rozemaryn Broekhuizen

Portfolio

Studenten projecten 2023

Bekijk de afstudeerprojecten van onze 2023 afgestudeerden.