+

STAP IN JE TOEKOMST

Ontwikkel je creatieve toekomst bij Artemis Academie! Bachelor of Arts in Allround Creative Concept Development. Schrijf je nu in!

Student work

Ramon Verheij

CD4 C7112 2 C66 4 E02 9803 DE15 CC57 CB88

IETS NIEUWS

IETS NIEUWS is een nieuwe interieurcollectie voor RAV Studio gemaakt van producten uit huishoudelijk afval. Deze bestaan onder meer uit een all-in one wandlamp en een coffeetable.

Een trend ontstaat als meerdere mensen ‘iets nieuws’ omarmen. Elk kalenderjaar brengt RAV Studio een nieuwe collectie uit door het upcyclen van restproducten. Wat deze collecties bijzonder maakt is dat RAV Studio afvalproducten omvormt tot luxe interieuritems. Dit doet het om een statement te maken naar de enorme hoeveelheid huishoudelijk afval op de wereld en om waardevolle grondstoffen te besparen. In 2022-2023 is er gekozen voor degelijke en levensbestendige materialen, zoals ijzer afkomstig van oude strijkplanken, floatglas uit oude ramen en leder uit de meubelbranche. Na het analyseren van deze ‘grondstoffen’ bleek dat met deze restmaterialen nog prachtige moderne en tijdloze interieurproducten gemaakt kunnen worden.

info@ravstudio.nl / www.ravstudio.nl / @ravstudio_ / Linked-In: Ramon Verheij


Fotograaf > Casper Bijmans

Productontwikkeling lamp > Kunst & Licht Bilthoven

Designed by > Ramon Verheij for RAV Studio

Portfolio

Studenten projecten 2023

Bekijk de afstudeerprojecten van onze 2023 afgestudeerden.