+

OPEN DAG 10 DECEMBER 2022

Kom kijken, voelen en horen wat Artemis allemaal in huis heeft. Je krijgt een goede impressie van de sfeer en staan voor je klaar om alle informatie te geven over de opleiding.

Student work

Maud van Olst

Beeld 7 Landscape maud van Olst

Make learning fun for everyone

Voor Ikea heb ik Skolbyggnad Småland ontwikkeld; het is een compleet schoolmeubelpakket voor scholengemeenschappen dat herkenning en begrip biedt aan neurodiverse kinderen. Het biedt vier verschillende ruimtes waar alle archetypen naar voren komen. Deze ruimtes zorgen voor een beter leerproces.

Als kind kon ik me moeilijk concentreren in de klas. Sinds mijn zevende weet ik dat ik dyslexie en dyscalculie heb. Ik voelde me anders dan de rest. Toen ben ik me gaan verdiepen in neurodiversiteit. Neurodiversiteit geeft vorm en herkenning aan verschillende vormen waarin een brein bedraad kan zijn. Dit leidde tot mijn onderzoeksvraag: ‘Hoe kan er meer herkenning en begrip ontstaan voor neurodiverse kinderen?’ Tijdens mijn onderzoek kwam ik erachter welke leerstoornissen er zijn. Toen begon ik onderzoek te doen naar de leerstijlen van Kolb. De dromer, de doener, de denker en de beslisser.

maudvanolst@styling.com / @maudvanolst_styling / www. vanolstmaud.wixsite.com/styling

Concept & styling > Maud van Olst, 

Photography > Irina Bom, 

Models > Scott van Nouhuys/ Yuna En Kaouru Vree/ Vera Master/ Nova Hamawandi.

Beeld 3 Skolbyggnad Småland Maud van Olst
Beeld 4 Skolbyggnad Småland Maud van Olst