+

OPEN DAG 11 FEBRUARI 2023

Kom kijken, voelen en horen wat Artemis allemaal in huis heeft. Je krijgt een goede impressie van de sfeer en staan voor je klaar om alle informatie te geven over de opleiding.

Student work

Freke Meijeraan

BEELD FREKE MEIJERAAN 2 2

TERUGKIJKEN OM VOORUIT TE KOMEN

Ik heb een platform opgericht waarop jongeren die jong ouderverlies hebben meegemaakt elkaar kunnen vinden om te praten en vriendschappen te sluiten.

Jaarlijks verliezen ruim zesduizend minderjarige kinderen één of beide ouders. In de kindertijd is dat verlies erg moeilijk om te verwerken; het rouwproces komt daardoor vaak later in het leven. Dit kan zorgen voor bijvoorbeeld een burn-out of een depressie. Om dit te voorkomen is het belangrijk te kunnen praten met lotgenoten. Het probleem is alleen dat jongeren het vaak moeilijk vinden om hierover te praten.

In de app ’Fate Mates’ kunnen jongeren die hun ouder(s) jong zijn verloren met elkaar praten en afspreken. Zo hebben ze vrienden in het leven die hun verdriet begrijpen.

freke.meijeraan@hotmail.com / 06-37300725 / www.frecklestudio.com / @byfrecklestudio - @frekemeijeraan / Linked-In: freke-meijeraan

BEELD FREKE MEIJERAAN 6
BEELD FREKE MEIJERAAN 8