+

OPEN DAG 25 MAART 2023

Kom kijken, voelen en horen wat Artemis allemaal in huis heeft. Je krijgt een goede impressie van de sfeer en we staan voor je klaar om alle informatie te geven over de opleiding.

Student work

Brittany-Grace Liverpool

Artwork Brittany grace Liverpool 03

ALL IN THE MIND

Een journal waar tekst, artworks en schijfruimte, gefocust op positieve gezondheid, worden gecombineerd.

Hoe gaan we om met een gevoel dat niet altijd welkom is? Wordt het omarmd, wordt erover gesproken of wordt het juist verstoten? ALL IN THE MIND is een notitieboek dat schrijven over gevoelens stimuleert. Het is toegankelijk op momenten van stress, anxiety of een dip zodat het kan helpen met het verwerken en/of tegengaan van overweldigende, negatieve emoties.

Anxiety is een angststoornis die vaker voorkomt dan je denkt. Zonder therapie verergeren de klachten extreem, waardoor het dagelijks leven van personen met anxiety langzamerhand uiteenvalt. Tegelijkertijd zijn de trends #ikgaoffline en zelftherapie populair. Positieve gezondheid is een vorm van gezondheidszorg waarbij wordt gewerkt aan het voorkomen en-of verminderen van mentale klachten. Daaruit is dit concept voortgevloeid.

06 48 78 38 85 / Linked-In: @brittany-grace liverpool / @brittanygraceliverpool / www.brittanygraceliverpool.com / brittany-grace@hotmail.com

Artwork Brittany grace Liverpool 01
Artwork Brittany grace Liverpool 04

Portfolio

Studenten projecten 2022

Explore the graduation projects from our 2022 graduates.