+

AANMELDEN KAN NOG TOT 1 JULI

Omdat Artemis Academie een particuliere HBO opleiding is, zijn wij niet gebonden aan Studielink en kun je je nog aanmelden voor onze bachelor opleiding tot 1 juli.

Heb jij je al ingeschreven?

Student work

Anoushka Seelen

Beeld 1080x1920

#DESTUDENTENBANK

#DESTUDENTENBANK is een awarenesscampagne met een call to action die meer verdieping geeft aan het werk van de organisatie #nietmijnschuld.

De pechgeneratie, zoals wij worden genoemd, gaat het stokje binnenkort overnemen. Maar we worden nog altijd keer op keer genaaid door de overheid waardoor we niet in de positie zijn om een positieve toekomst tegemoet te gaan. Met dit initiatief bouwen we een community die het gesprek aangaat over wat we zelf aan oplossingen kunnen bedenken om straks schuldenvrij aan ons werkend bestaan te beginnen. Deze community is een aanvulling op #nietmijnschuld, een organisatie die zich hard inzet voor het eerlijk compenseren van onze studieschuld. Waar #nietmijnschuld vooral een beroep doet op de politiek, legt #DESTUDENTENBANK de focus op de slachtoffers zelf en betrekt hen in het bedenken van oplossingen.

info@nousdesigns.nl / www.nousdesigns.nl / @nous_designs / Linked-In: @anoushkaseelen