+

AANMELDEN KAN NOG TOT 1 JULI

Omdat Artemis Academie een particuliere HBO opleiding is, zijn wij niet gebonden aan Studielink en kun je je nog aanmelden voor onze bachelor opleiding tot 1 juli.

Heb jij je al ingeschreven?

Student work

Veerle Maar

Schermafbeelding 2022 05 11 om 13 23 26

YOKA FOR DOGS WITH ATTITUDE

YOKA FOR DOGS WITH ATTITUDE is een nieuw lifestylemerk voor honden, met grappige, nuttige én stijlvolle hondenaccessoires geschikt voor elk hondenkarakter.

Het aantal honden is sinds de coronacrisis toegenomen van 1.5 naar 1,9 miljoen. Het hebben van een ‘Fur Baby’ is een nieuwe lifestyle geworden voor de bemiddelde stedeling en alleen de beste accessoires zijn goed genoeg voor deze trouwe viervoeter.

We dichten onze ‘Fur Baby’ graag menselijke eigenschappen toe. Met een flinke knipoog neemt YOKA deze eigenschappen op de korrel. Want hoe goed kennen we de werkelijke belevingswereld van onze hond eigenlijk? Op de website en webshop van YOKA vind je daarom niet alleen stijlvolle producten, maar ook interessante informatie over de echte behoeften van je huisdier. Zo zorgt YOKA voor een nog betere relatie tussen ‘pawrent & fur baby’.

maarveerle1@gmail.com / @veerlemaar / @yoka_for_dogs / www.veerlemaar.myportfolio.com / Linkedin: Veerle Maar

Cindy Mirande, JUXX, Studio Aico, Joyce Janssen en Guido Westra

Insta foto colage16 2
Insta foto colage14