+

Start je creatieve toekomst in September

Enkele plekken vrijgekomen voor onze Bachelor of Arts. Meld je aan om je creatieve journey bij ons te beginnen! 

Student work

Sacha Slokker

Sacha media 1

Waar innovatie, duurzaamheid en betaalbaarheid samenkomen in een eco-systeem

RE-INFEST: WAAR MEUBELS EEN TWEEDE KANS KRIJGEN

Sacha blaast met haar concept Re-infést gebruikte meubels een volledig nieuw leven in, terwijl het tegelijkertijd duurzaamheid, betaalbaarheid en vakmanschap bevordert.

Wanneer klanten een nieuw meubelstuk kopen en binnen 3 jaar na aankoop klanten hebben over een meubelstuk, geven retailers vaak een nieuw stuk. Re-infést laat het beschadigde stuk niet verdwijnen.

Alle meubels die niet meer aan de standaard voldoen, of het nu gaat om beschadigingen, verkeerde stof of onverkrijgbare onderdelen, worden opgehaald door onze eigen Re-Infést servicebus.

In samenwerking met het Hout- en Meubileringscollege worden deze meubels getransformeerd tot originele stukken met een nieuwe look en feel. Dit betekent dat ze worden aangepast met moderne stoffen en materialen, waardoor ze uniek en nergens anders te vinden zijn.

Re-Infést wordt niet alleen een atelier waar gebruikte meubels een nieuw design krijgen, maar ook een winkel waar je deze opgeknapte meubels kunt aanschaffen. Het wordt een plek waar men kan zien hoe oude meubels een nieuw leven krijgen, en waar betaalbare, originele meubels aansluiten bij persoonlijke stijl en budget. Met prijzen die onder de helft liggen van de huidige prijzen, wordt het voor jonge starters met een beperkt budget gemakkelijker om hun huis in te richten met kwaliteitsmeubels.

Sacha image 2
Sacha image 1

Portfolio

Studenten projecten 2024

Bekijk de afstudeerprojecten van onze 2024 afgestudeerden.