+

Start je creatieve toekomst in September

Enkele plekken vrijgekomen voor onze Bachelor of Arts. Meld je aan om je creatieve journey bij ons te beginnen! 

Student work

Puck Frese

Puck frese media 2

Totaal concept dat een pijnlijke ervaring omzet in lichaamskunst

TATTOO HEALING

In de wereld van tatoeages is er een groeiende behoefte aan spiritualiteit. Niet alleen tatoeëerders voelen deze drang, maar ook de doelgroep, met name Gen Z, staat onder grote druk. Deze generatie ervaart prestatiedruk en teleurstelling, en zoekt naar manieren om ergens in te geloven en verbondenheid te ervaren.

Puck Frese ontwikkelde het concept: Tattoo Healing. Een tattoo healing boutique met spirituele heling door middel van tatoeages. De spirituele heling van tatoeages gaat verder dan alleen het versieren van de huid. Het onderzoek naar de spirituele kracht van tatoeages onthult dat ze diepe symbolen zijn die de ziel aanspreken. Tijdens het zetten van een tatoeage worden niet alleen de fysieke grenzen overschreden, maar ook emotionele en spirituele barrières doorbroken. Het proces opent paden naar zelfbewustzijn en biedt de mogelijkheid om diep in de innerlijke wereld te duiken.

Om deze boodschap over te brengen op Gen Z ontwikkelde Puck een rauwe awareness campagne die ze doorvertaald naar sociale media zoals Instagram en TikTok. Via deze kanalen wil ze de ervaring van spirituele heling delen door middel van video's en documentaire-achtige content. Posters en gepersonaliseerde kaarten versterken de boodschap om een persoonlijke band te creëren met de klanten. Met haar project wil Puck niet alleen emotionele pijn verlichten, maar ook de spirituele reis van de doelgroep ondersteunen.


Puck frese image 1
Puck frese image 3
Puck frese image 2
Puck frese image 4

Portfolio

Studenten projecten 2024

Bekijk de afstudeerprojecten van onze 2024 afgestudeerden.