+

Start je creatieve toekomst in September

Enkele plekken vrijgekomen voor onze Bachelor of Arts. Meld je aan om je creatieve journey bij ons te beginnen! 

Student work

Julia Bartelds

Julia media

Bajuuls: waar Art Direction en Styling de Muziekscène verenigen

JAMAICAN DREAM

Ontdek de boeiende reis van Julia Bartels en haar creatieve onderneming, BAJUULS, waarin artistieke expressie en culturele verbroedering tot leven komen. BAJUULS positioneert zich als een vooraanstaand bedrijf in art direction, productie en styling, werkzaam binnen de film-, mode- en muzieksector. Haar missie is helder: bruggen bouwen tussen diverse culturen in een wereld die steeds meer globaliseert.

Julia's eigen stijl, geïnspireerd door een eclectische mix van hiphop, dancehall, jaren 90/00 en niet-westerse culturen, vormt het kloppende hart van haar werk. Ze gaat verder dan louter esthetiek, want door haar persoonlijke stijl te integreren in haar projecten, creëert ze niet alleen visueel verbluffende resultaten, maar vertelt ze ook diepgaande verhalen die culturele diversiteit vieren en begrip bevorderen.

Met haar diepgewortelde connectie met Jamaica, die haar inspireert en intrigeert, ambieert Julia een uitbreiding van haar werkzaamheden naar dit Caribische eiland. Door haar werk wil ze niet alleen culturele grenzen overschrijden, maar ook fysieke, door een brug te slaan tussen Europese en Jamaicaanse creatieve gemeenschappen. Het is haar visie om BAJUULS te laten uitgroeien tot een symbool van culturele diversiteit, artistieke vernieuwing en grenzeloze inspiratie.
Julia image 2
Julia image 1
Julia image 4
Julia image 3

Portfolio

Studenten projecten 2024

Bekijk de afstudeerprojecten van onze 2024 afgestudeerden.