+

Inschrijven kan tot 1 juli a.s.

Heb je nog vragen over studeren bij Artemis plan een persoonlijk gesprek. 

Student work

Juliëtte Karreman

Juliette media 2

Een nieuwe identiteit voor een historische stad

THUIS TUSSEN SEIZOENEN

Ontdek Tiel: Thuis tussen Seizoenen, een nieuw concept dat de stad Tiel een frisse uitstraling geeft en het thuisgevoel versterkt. Dit concept omvat een nieuwe vormgeving en branding voor Tiel, gebaseerd op de rijke geschiedenis en de seizoensgebonden kenmerken van de stad. Door middel van vier evenementen in het centrum van Tiel worden de lokale cultuur en de band met de seizoenen gevierd, waardoor zowel inwoners als bezoekers een diepere verbondenheid voelen met de stad.

Als stad in de Betuwe staat Tiel nauw in contact met de seizoenen, met prachtige bloesems in de lente en het plukseizoen in de herfst. Het concept van Tiel: Thuis tussen Seizoenen is ontworpen door Juliëtte om deze seizoensgebonden charme te omarmen en te integreren in de branding van de stad. De nieuwe vormgeving, geïnspireerd op de jaren vijftig, weerspiegelt niet alleen de historische context, maar geeft ook de vier seizoenen weer in levendige kleuren en symbolen.

Met Tiel: Thuis tussen Seizoenen streeft Juliëtte ernaar om Tiel te positioneren als een gastvrije en authentieke bestemming die haar unieke karakter omarmt. Door middel van evenementen en een nieuwe visuele identiteit willen we het thuisgevoel van zowel inwoners als bezoekers vergroten, en Tiel op de kaart zetten als een stad vol levendigheid, geschiedenis en seizoensgebonden charme.

Juliette image 1
Julliete image 2

Portfolio

Studenten projecten 2023

Bekijk de afstudeerprojecten van onze 2023 afgestudeerden.