+

Start je creatieve toekomst in September

Enkele plekken vrijgekomen voor onze Bachelor of Arts. Meld je aan om je creatieve journey bij ons te beginnen! 

Student work

Joyce de Vreede

Joyce media 1

Warmte in beeld: verbindende films voor mentale welzijn

LATEN WE PRATEN

Tijdens haar onderzoek ontdekte Joyce dat comfort en warmte van cruciaal belang zijn om een veilige en ontspannen sfeer te creëren, vooral tijdens het kijken van een film. Daarom heeft ze gekozen voor kistjes op wielen, gevuld met kussens en kleden, die zorgen voor een opgeruimd gevoel en gemakkelijk op te bergen zijn. Deze elementen dragen bij aan het creëren van een omgeving waarin deelnemers zich comfortabel en welkom voelen.

Verder heeft Joyce ook aandacht besteed aan het projectiescherm en de stoelen. Het projectiescherm is groot genoeg om een meeslepende filmervaring te bieden en kan gemakkelijk worden opgezet en ingeklapt voor flexibiliteit en efficiëntie. De stoelen, gemaakt van metaal en zeil, zijn inklapbaar en kunnen worden voorzien van kussens voor extra comfort tijdens het langdurig zitten.

Met zorgvuldig ontworpen ruimtes wil Joyce een omgeving creëren die niet alleen de kracht van film benut als therapeutisch middel, maar ook een gevoel van verbondenheid en gemeenschap bevordert. Door comfort, warmte en functionaliteit te combineren, streeft Joyce ernaar om een veilige en uitnodigende ruimte te bieden waar jongvolwassenen zich kunnen openstellen, reflecteren en ontwikkelen.

Joyce image 2
Joyce image 1
Joyce image 4
Joyce image 3

Portfolio

Studenten projecten 2024

Bekijk de afstudeerprojecten van onze 2024 afgestudeerden.