+

OPEN DAG 10 DECEMBER 2022

Kom kijken, voelen en horen wat Artemis allemaal in huis heeft. Je krijgt een goede impressie van de sfeer en staan voor je klaar om alle informatie te geven over de opleiding.

Asset 1

EVENTS

Elk jaar organiseren wij verschillende evenementen buiten onze academie. Oriënteer je in de projecten die geweest zijn en nog gaan komen.

Dutch Design Week

22 - 30 oktober 2022.

Afgelopen oktober stonden wij weer op de Dutch Design Week. Hier geeft Artemis Academie afgestudeerden de kans hun afstudeerwerk te laten zien aan een groter publiek. Ze krijgen een platform en een zetje in het creatieve werkveld.

GLUE Amsterdam

In september 2021 stond het hele afstudeerjaar te exposeren in De School in Amsterdam voor GLUE AMSTERDAM. Dit was het eerste jaar voor de nieuwe Amsterdamse designroute van en voor ontwerpers. Bezoekers liepen door een ruimte vol creatieve concepten en visualisaties.

Milaan Design Week

In 2019 stond Artemis Academie voor de derde keer op rij op de Milaan Fashion Week. We waren gehuisvest op BASE, een prachtige industriële locatie aan de Via Bergognone 34 in de wijk Tortona. Hier gaven vijf afgestudeerden een visueel inzicht in de meest belangrijke ontwikkelingen in de maatschappij.

Events & news

Dit wil je niet missen

Bekijk al onze open dagen en events waarin we geïnteresseerd zijn.